fbpx

Diims opklarer cykeltyverier

Ideaal har været med til at teste Diims. Det er en lille sporingsenhed, der kan genfinde de ejendele, den er monteret på. Diims er især velegnet til genfinding af stjålne cykler, hvilket vi lige har fået bekræftet.

Test af Diims

Ideaal har været involveret i udviklingen af Diims i de tidlige faser – både produktet og servicen. Diimsen i sig selv er en lille sporingsenhed, der kan hjælpe til genfinde de ejendele, den er monteret på. Diims er især velegnet til genfinding af stjålne cykler, hvilket vi netop har fået bekræftet.

Så her er en lille historie om at afprøve servicedesign på egen krop.

Diims emballage

Test af montering

Cykel stjålet og sporet

Vores egen Christoffer Mørch fra Ideaal blev ganske ufrivilligt involveret i en test af Diims brugbarhed. Christoffer har i forbindelse med testen haft Diims monteret på hans elskede Avenue cykel i et stykke tid. I onsdags var cyklen så pludselig væk, på trods af at den var låst fast til en lygtepæl. Christoffer kunne få sekunder efter via Diims-appen, at cyklens Diims-sender ganske rigtigt var spottet både i Støvring og Randers på vej sydover.

Et par timer efter havde en Diims-tracker i en forbipasserende postbil igen spottet cyklens Diims-sender på en adresse i det indre Aarhus. Christoffer kontaktede derfor Aarhus politi og oplyste dem om adressen samt hans cykels udseende og stelnummer. Diimsen blev opsporet med Diims-sniffere, og politiet vendte tilbage kort efter og meddelte, at de havde fundet cyklen i en stjålen trailer sammen med 12 andre cykler.

Diims sporingssoftware
Politiet finder cyklen sammen med 12 andre cykler

Succes og glade cykelejere

På denne måde fik både Christoffer og 12 andre cykelejere deres kære cykel tilbage. Så vores brugertest må konkludere, at Diims er succes, som kan anbefales til andre cykelejere.

Historien er også blevet samlet op af TV2 østjylland og kan ses her.

Læs mere om Diims på deres hjemmeside www.diims.dk

I kan her se en video, der forklarer Diims-servicen. Den er forresten udarbejdet af Ideaal.

Scroll to Top