fbpx

indsigt

Forståelse af produkt, bruger, kontekst, organisation og forretningsmodel

ideation

Konceptualisering i form af skitser workshops, brainstorms og mockups.

design

Præcisering og detaljering af form, farve og funktion, prototyping og test af ergonomi, integration samt beskrivelse af brugscenarier og interaktion.

udvikling

Konkretisering og beskrivelse af krav og klargøring til overlevering til videre produktion.

Design thinking

Vi benytter en tilgang kaldet “Design thinking” – det betyder at vores tilgang til design er metodisk og struktureret.

Indsigt

Vi har meget fokus på researchfasen og vil altid anbefale vores kunder at prioritere denne. Det er typisk her de store gennembrud finder sted, og det er her man finder frem til de “rigtige” problemstillinger.
Hvorfor ønsker du at udvikle nye løsninger? Hvilke behov ønsker du at løse? Kender du dine kunder? Dette er typiske spørgsmål, vi stiller til vores kunder. Indsigt i brugere og deres reelle behov danner grundlaget for endnu bedre løsninger.

Nytænkning

Vi stiller spørgsmål ved, hvordan du “plejer” at gøre tingene med henblik på at vi alle kan blive klogere og gøre tingene endnu smartere. Vi arbejder både inde i og ude af boksen. Begge tilgange har sin ret på forskellige tidspunkter i processen. Det er begrænsningerne der former løsningen og kreativiteten der udfordrer begrænsningerne. Den tilgang gør at vi altid kommer frem til løsninger der kan laves uden fantasilim og tankeskruer. Så hænger tingene bedre sammen i praksis.

Proces

Gennemskueligt samarbejde, proces, struktureret arbejde og tydelig kommunikation. Vi siger, hvad vi laver – og så laver vi det. Hvis vi ikke kan svare på et spørgsmål, så siger vi det – derefter finder vi nogen der kan give svarene. Vi fokuserer på at gøre en forskel. Vores arbejde skal gøre en forskel i markedet og på bundlinjen. Men vigtigst af alt skal vores arbejde hjælpe de mennesker, der anvender de produkter og services, vi designer og udvikler i samarbejde med vores kunder.

Scroll til toppen