fbpx

Visualiseringer

Hvad er det, og hvad kan man bruge det til?

Visualiseringer er computergenererede billeder af objekter og miljøer. Vi laver dem i en slags virtuelt fotostudie, hvor vi har 100% kontrol over omgivelser, lys og materialer.

Et alternativ til fotostudiet

3D visualisering er et godt og effektivt alternativ til at fotografere produkter. Et bredt produktsortiment kan være svært og dyrt at formidle til kunderne. Vi kan lave produktbilleder til dit salgs- og pressemateriale – endda før produkterne er produceret. Vi laver det hele i 3D så du ikke behøver at investere i fotografer, lys, studie og fysiske modeller, og så du kan få ensartede billeder, hver gang.

Hvad kan man med visualiseringer?

Ligesom når man tager billeder i et fotostudie, kan man med visualiseringer sætte et studie op, så man får lige præcis den stil og det udtryk man ønsker. Farver og materialer kan ændres efter behov, så du får de helt rigtige billeder, hvad enten du skal lave en salgsbrochure, en brugermanual, en hjemmeside eller noget helt fjerde.

Uden Materialer
Med Materialer

HAR I BRUG FOR PROFESSIONELLE VISUALISERINGER? 
TAG FAT I OS FOR AT HØRE HVAD VI KAN GØRE FOR JER.

HAR I BRUG FOR PROFESSIONELLE VISUALISERINGER? 
TAG FAT I OS FOR AT HØRE HVAD VI KAN GØRE FOR JER.

Hvorfor ikke bare hyre en fotograf?

Visualiseringer er en oplagt mulighed, hvis der skal vises et produkt, der endnu ikke eksisterer. Eller hvis produktet findes i så mange varianter at det ville være meget besværligt at tage billeder af dem alle på en ensartet måde. Eller hvis produktet er så stort eller besværligt at håndtere at det er svært at tage gode billeder af.

Med visualisering kan man få gode, ensartede billeder som ikke kræver investering i fysiske modeller, studie, lys, kameraudstyr og fotografer. Det kræver derimod noget godt software, men det har vi heldigvis allerede.

Typer af visualiseringer

Produktbilleder

Produktbilleder er helt simple billeder ofte på en hvid eller ensartet baggrund. Det er at sammenligne med at tage billeder i et studie eller en lightbox. Produktbilleder er meget velegnede til at anvende på hjemmesider eller i produktkataloger og lignende, hvor det kan være praktisk med et fritlagt billede, som kan anvendes til mange forskellige formål.

Kontekstbilleder

Kontekstbilledersammensatte billeder, hvor man indsætter et 3D objekt i et virkeligt miljø. Kontekstbilleder er meget effektive til at vise f.eks. hvordan produkter vil se ud i et rigtigt miljø.

3D scener

3D scener er komplette miljøer, hvor alt er computergenereret. Det bruges ofte hvis man har et helt specifikt miljø eller en situation som man gerne vil afbillede. Så kan det være relevant at lave en hel scene. Det kan f.eks. være interiørbilleder med møbler eller lamper.

Section Cut

Med visualisering kan du få unikke billeder, som du ikke kan lave på andre måder. Du kan for eksempel vise, hvordan et produkt er sammensat med et section cut igennem dit produkt (også kaldet Tværsnit).

Section cut
Alm. overflade

Exploded view

Exploded view  (eller eksploderet visning, om man vil), anvendes ofte til at vise, hvordan et produkt er sammensat. Du kan bruge det til at vise hvilke komponenter der sidder i produktet eller hvordan det er monteret med skruer osv. Det er specielt anvendeligt til instruktionsformål, i brugermanualer eller til at forklare, hvordan et produkt fungerer.

Almindelig
Exploded

For at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med visualiseringer.

Scroll to Top