fbpx

Radikal innovation i produktudvikling

Ideaal har udviklet en ny type 3D-printer; “Create-It-Aal-Bot” der har reduceret udviklingstiden for designere, der laver prototyper, med helt op til 95%.

Update: Dette var selvfølgelig en aprilsnar. Men idéen fejler intet 🙂

Den indgår i vores prototype-setup og kan med sin indbyggede state-of-the-art A.I (red. kunstig intelligens) software hjælpe dig igennem processen med at finde ud af, hvad du vil have lavet, hvorefter den 3D-printer det for dig.

Intet behov for dyrt og kompliceret CAD software eller lignende

“Vi behøver faktisk ikke selv lave noget længere. Vi giver selvfølgelig vores kunder en rabat, så de også kan mærke at vi har forbedret vores arbejdsprocesser.”
– udtaler Allan Bjerre, Ideaal

Maskinen anvender et fint pulvergranulat af ethvert materiale, som med det 4-aksede dysehoved kan lave enhver tænkelig form. Når printet er færdigt, står prototypen klar til test i de rigtige materialer.

“Vi har jo gennem de sidste 5 år arbejdet med Rapid prototyping i forbindelse bruger involvering og tidlige tests. Men det her slår simpelthen benene væk under mig, jeg har aldrig oplevet noget lignende.”
– udtaler Christoffer Mørch, Ideaal

Cradle to Cradle – Granulaten laver man selv

Der medfølger en kraftig makulator, hvori man kan smide det ønskede materiale. Glas, plast eller metal, maskinen tager imod det hele. Det bliver kværnet og knust til det fine pulver som printeren anvender.

“Jeg testede systemet i går. Jeg granulerede en pose dåser, der skulle være sendt til genbrug. Jeg brugte metallet til at printe en fungerende håndpistol. Det skræmmer mig lidt, at den er i stand til det.”
–  udtaler Thomas Broen, Ideaal

Vi glæder os meget til at se, hvor denne teknologiske udvikling fører vores virksomhed og hele designbranchen hen.

Scroll to Top