fbpx

DockSpeaker

Mobil

DockSpeaker er designet til at nyde musikken dér, hvor man er. Højttaleren har sit hjem i sin ladestation, men kan til enhver tid tages derhen hvor man har behov for sin lyd.

Enkel

Det er ikke bare designet på DockSpeaker som er enkelt. Også interfacet er lavet så enkelt som muligt. Ikke alt for mange muligheder. Bare tryk på play knappen, og så er du i gang med din ynglings DAB kanal.

Høj kvalitet

Kvaliteten er i højsædet og da der er tale om et produkt som man ofte har i hænderne skal højttaleren føles lækker og robust.

Hvorfor skal det altid være så besværligt?

Vi har lavet DockSpeaker fordi vi synes der er for mange højttalere, som bare kan for meget. Og jo mere de kan jo mere besværlige bliver de at bruge. Derfor har vi skåret funktionaliteten ind til benet.

Simpelt, men informativt interface.

Det kurvede eInk display giver en klar og tydelig tekst, men er på samme tid utroligt energivenligt og fleksibelt.

Alsidigt, brugervenligt og pålideligt system

Resultatet er et system, som er forbedret på mange områder. Maskinen er nemmere at gøre ren og holde ren. Pålideligheden er blevet forbedret. Designet er blevet harmoniseret med Struers andre produkter. Den nye modularitet gør det nemmere at sammensætte LaboSystem, så det præcis matcher behovet.

Customisation

Den yderste beklædning på DockSpeaker er lavet af stof og kan vælges eller skiftes efter ønske. Farvemulighederne kan tilpasses til tidens trends og tendenser, så produktet har en længere levetid.

Scroll to Top