fbpx

Hydrema MX

Konceptudvikling og identitet

Projektet for Hydrema handlede i høj grad om at inspirere og tænke ud af boksen ift. farver og andre identitetsskabende elementer.

FEATURED1 - Hydrema - MX14 - WEB

Gentænkning af designet

Hydrema udvikler, producerer og sælger højteknologiske entreprenørmaskiner. De er kendte for en række nicheprodukter og for altid at levere maskiner i meget høj kvalitet.

Ideaal blev hentet ind, da Hydrema havde brug for design-inputs til en opdatering af deres mobilgraver-serie. Hydrema havde udviklet en række forbedringer på maskinernes performance og ville i samme ombæring have os til at nytænke mobilgravernes identitet.

Intensiv skitseringsproces

Ved hjælp af håndskitser og hurtige 3d-mock-ups fandt vi frem til en række designkoncepter og designelementer, Hydrema kunne tage med videre i udviklingsprocessen.

EXTRA2 - Hydrema - MX14 - WEB

Design der styrker identiteten

Resultatet er en serie maskiner med en markant karakter og identitet. Der er færre helt gule flader og flere sorte elementer til at give formen liv og fremhæve maskinens rå kræfter. Bunden på kroppen er blevet sort, mens de sorte indhak på bagenden fremhæver Hydrema-logoet og gør maskinen genkendelig fra lang afstand.

Scroll to Top