Addasound Pilot

Et BlueTooth headset til den travle pendler.

Bruger research

Grundlaget for den nye designlinje er dannet gennem grundig bruger- og trendresearch

Konceptudvikling

Forud for Pilot-konceptet blev der lavet et helt katalog af konceptforslag som efterfølgende blev raffineret og detaljeret, til hvad der efterfølgende blev Pilot.

IF Design Award

Produktet blev efter lanceringen nomineret til og vandt den tyske IF Design Award.

Ergonomisk pasform og dansk design

Addasound kom til Ideaal for at få opbygget hele deres produktsortiment. Udover at produkterne skulle have en skandinavisk designstil, skulle produkterne også være ergonomiske og lette at betjene.

Et ergonomisk designet headset

Addasound Denmark kom til Ideaal for at få hjælp til at definere og opbygge deres produktportefølge helt fra bunden. Udover ønsket om at produkterne skulle have en skandinavisk designstil, så skulle produkterne være ergonomiske og nemme at betjene.

Værdifuld viden gennem brugerresearch

Inden designarbejdet gik i gang, gennemførte vi en grundig brugerresearch. Vi lavede en række brugerobservationer og interviews med ansatte i callcentre og fik værdifuld viden herfra. Samtidig testede vi selv eksisterende headsets med henblik på at identificere typiske problemer og gode løsninger.

Addasound Pilot - IF Design Award
Addasound - Pilot

Igennem designprocessen har vi haft et tæt samarbejde med Addasounds dygtige mekanik- og akustikingeniører for at finde de optimale løsninger. Det er vores erfaring, at ændringer på få tiendedele millimeter i dimensionerne kan gøre hele forskellen på, om et produkt lyder godt og føles godt.

Gennemtænkte resultater

Udover at være meget lette, er Addasounds headsets ligeledes udformet, så ergonomien er i højsædet, og man derfor kan have dem på i mange timer ad gangen uden gener.testede vi selv eksisterende headsets med henblik på at identificere typiske problemer og gode løsninger.

Addasound - Nature
Scroll til toppen