Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Addasound

Brugervenlige headsets til professionelle

Addasound Denmark har sammen med Ideaal udviklet en hel ny portefølge af brugervenlige headsets til det professionelle marked.

Klient
Addasound Denmark A/SStatus
Første headsets lanceret i 2013.

Priser
– Vinder af If Design Award 2015
– Nomineret til German Design Award 2016

En hel ny produktportefølge

Addasound Denmark kom til Ideaal for at få hjælp til at definere og opbygge deres produktportefølge helt fra bunden. Udover ønsket om at produkterne skulle have en skandinavisk designstil, så skulle produkterne være ergonomiske og nemme at betjene.

Værdifuld viden gennem brugerresearch

Inden designarbejdet gik i gang, gennemførte vi en grundig brugerresearch. Vi lavede en række brugerobservationer og interviews med ansatte i callcentre og fik værdifuld viden herfra. Samtidig testede vi selv eksisterende headsets med henblik på at identificere typiske problemer og gode løsninger.

Igennem designprocessen har vi haft et tæt samarbejde med Addasounds dygtige mekanik- og akustikingeniører for at finde de optimale løsninger. Det er vores erfaring, at ændringer på få tiendedele millimeter i dimensionerne kan gøre hele forskellen på, om et produkt lyder godt og føles godt.

Gennemtænkte resultater

Indtil videre er det blevet til 3 headsets fra Ideaals hånd. Alle headset er udført i slidstærke materialer og konstrueret således, at de kan holde til mange timers brug hver dag.

Udover at være meget lette, er Addasounds headsets ligeledes udformet, så ergonomien er i højsædet, og man derfor kan have dem på i mange timer ad gangen uden gener.

Resultatet er en række headsets, der til fulde lever op til de høje krav, professionelle headsetbrugere har til de produkter, de ofte anvender en hel arbejdsdag.

3d-visning

Vil du vide mere?

Kontakt Thomas Broen på:

tb@ideaal.dk +45 28 51 97 85

Mere produktdesign

StructureExpert

StructureExpert er et helt nyt apparat fra Struers. Produktet er en nytænkning inden for mikroskoper til strukturverifikation. læs mere

Enveo Chestnut

Enveo Chestnut er en dock til Apple Watch og Pebble Time. Chestnut er designet, så den også vil kunne anvendes til andre smartwatches. Læs mere

Vikan Designmanual

Vikans nye designmanual sikrer, at Vikans fremtidige produkter alle følger én fælles designidentitet og konsistent holder et højt kvalitetsniveau. Læs mere

Vikan 20 Liter Spand

Med sine unikke funktioner distancerer Vikans nye opbevaringsspand sig markant fra konkurrerende produkter på markedet. Læs mere