fbpx

Sky Watch

Kvalitet, bruger og funktion i centrum

Ideaal fik opgaven at designe første version af det “Camera Mount”, der fungerer som helikopterens øje i luften. Resultatet er en løsning, der på samme tid er både robust, funktionel og brugervenlig.

Sky-Watch-camera-mount-07

Modulær opbygning

Kameraløsningen er opbygget modulært, så det er muligt for brugeren at skifte mellem et almindeligt kamera og et termisk kamera. Der er desuden sørget for, at udskiftningen lynhurtigt kan udføres af brugeren ude i marken vha. et enkelt værktøj.

Optimeret til produktion

Helikopteren sælges i et forholdsvist lavt styktal. Derfor er der sørget for, at konstruktionen indeholder få plastelementer, da produktionsopstart på hver plastdel giver høje omkostninger. Camera Mount har desuden en simpel geometri, der gør produktionsværktøjerne tilsvarende enkle og billige at fremstille

EXTRA1 - SkyWatch - Camera Mount - WEB

Visuel sammenhæng

Sky-Watch Camera Mount sælges sammen en række tilbehørsdele. For at skabe en klar visuel sammenhæng mellem de forskellige enheder, er der anvendt de samme gennemgående designelementer på alle elementer. Det er bl.a. de skrå kanter og de let kurvede overflader, som tilsammen giver enhederne deres stealth-udseende. Læs også om Ideaals design af Ground Station.

Scroll to Top