fbpx

FOM Technologies

Identitetsskabende produktdesign

Ideaal blev involveret i udviklingen af FOM Technologies, da projektet var et sideprojekt under DTU Risø. I dag er designretningen bærende for hele FOM Technologies produktsortiment.

EXTRA1 - FOM - Mini Roll Coater - WEB

Design giver værdiforøgelse

Udseende betyder meget for et produkts salgbarhed – også for laboratorieudstyr. Selvom laboratorieudstyrets funktioner og pålidelighed er de vigtigste salgsparametre, er æstetikken stadig en væsentlig faktor. Er udseendet gennemtænkt, vil produktet også som helhed fremstå mere gennemtænkt og pålideligt. Derfor har vi gjort meget ud af både de overordnede linjer og de helt små detaljer på Mini Roll Coateren.

Kreativ udnyttelse af simple konstruktionselementer

Mini Roll Coateren sælges i begrænset styktal. Derfor er produktet konstrueret kun vha. pladedele og standardelementer, så der ikke er omkostninger til produktionsværktøjer. Disse begrænsninger har gjort, at vi i designprocessen har skulle tænkte ekstra kreativt for at skabe en stærk, brugervenlig og flot løsning.

EXTRA2 - FOM - Mini Roll Coater - WEB

Fortsættelse af designlinje

Mini Roll Coater er nummer to i rækken af produkter fra DTU Risø Campus, som deler en række designelementer; simple former, en tyk aluminiumsskal og DTU’s røde farve. Konsistensen i designet gør, at man vil kunne genkende produkter, der kommer fra DTU. Har man gode erfaringer med ét DTU-produkt, vil et andet DTU-produkt i tilsvarende design automatiske have et indlejret kvalitetsstempel og en købsanbefaling. Se også casen om det første projekt i rækken: Solar Test Platform.

Læs mere om produkterne

FOM Technologies markedsfører apparaterne på fomtechnologies.com

Scroll to Top