fbpx

Enveo Acorn

Et Crowdfunding eventyr

Ideaal har været med på hele rejsen med Acorn docken. Fra idé til indhentning af finansiering gennem crowdfunding – næsten…

Målet

Enveo kom til Ideaal med en udfordring. De ville lave verdens bedste smartphone- og tablet-dock. Det skulle ikke være verdens dyreste, mest teknologiske eller mest avancerede – men en rigtig gennemført dock. Navnet Enveo betyder “se og bliv forbløffet” hvilket satte store forventninger til designet.

At skille sig ud fra mængden

Der findes flere tusinde smartphone-holdere. At skille sig ud i et “red ocean” som dette er en udfordring i sig selv. En udfordring der kræver strategisk, designmæssig og forretningsmæssig kunnen.

For at kunne skabe de differentiatorer har det været nødvendig at finde materialer der signalerer kvalitet samt at komme frem til et design, der kommunikerer et stilrent skandinavisk look.

Kvalitet i alle detaljer

Slutresultatet et gennemarbejdet produkt, en lille skulptur man vil være stolt af at have stående på sit skrivebord, et produkt der føles rigtig, når man står med det i hånden, et produkt der udstråler kvalitet i alle detaljer.

Enveo Acorn er pga. det udskiftelige indsats er kompatibel med både smartphones og tablets fra Apple, Samsung, Motorola, HTC, Blackberry, LG, Sony, Nokia.

Scroll to Top