Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Enveo Acorn

Et kvalitetsprodukt der skiller sig ud fra mængden

Enveo Acorn er en smartphone- og tablet-dock, der sætter nye standarder for elektroniktilbehør med sine gennemførte detaljer.

Målet

Enveo kom til Ideaal med en udfordring. De ville lave verdens bedste smartphone- og tablet-dock. Det skulle ikke være verdens dyreste, mest teknologiske eller mest avancerede – men en rigtig gennemført dock. Navnet Enveo betyder “se og bliv forbløffet” hvilket satte store forventninger til designet.

At skille sig ud fra mængden

Der findes flere tusinde smartphone-holdere. At skille sig ud i et “red ocean” som dette er en udfordring i sig selv. En udfordring der kræver strategisk, designmæssig og forretningsmæssig kunnen.

For at kunne skabe de differentiatorer har det været nødvendig at finde materialer der signalerer kvalitet samt at komme frem til et design, der kommunikerer et stilrent skandinavisk look.

Kvalitet i alle detaljer

Slutresultatet et gennemarbejdet produkt, en lille skulptur man vil være stolt af at have stående på sit skrivebord, et produkt der føles rigtig, når man står med det i hånden, et produkt der udstråler kvalitet i alle detaljer.

Enveo Acorn er pga. det udskiftelige indsats er kompatibel med både smartphones og tablets fra Apple, Samsung, Motorola, HTC, Blackberry, LG, Sony, Nokia.

Produktet er produceret i træproduktet Kebony, miljøvenlig plastik og genbrugt stål – alt sammen bæredygtige materialer.

3d-visning

Videoer
Vil du vide mere?

Kontakt Christoffer Mørch på:

cm@ideaal.dk +45 31 50 33 10

Mere produktdesign

StructureExpert

StructureExpert er et helt nyt apparat fra Struers. Produktet er en nytænkning inden for mikroskoper til strukturverifikation. læs mere

Enveo Chestnut

Enveo Chestnut er en dock til Apple Watch og Pebble Time. Chestnut er designet, så den også vil kunne anvendes til andre smartwatches. Læs mere

Vikan Designmanual

Vikans nye designmanual sikrer, at Vikans fremtidige produkter alle følger én fælles designidentitet og konsistent holder et højt kvalitetsniveau. Læs mere

Vikan 20 Liter Spand

Med sine unikke funktioner distancerer Vikans nye opbevaringsspand sig markant fra konkurrerende produkter på markedet. Læs mere