Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Enveo Chestnut

Crowdfundet dock til smartwatches

Enveo Chestnut er en dock til Apple Watch og Pebble Time. Chestnut er designet, så den også vil kunne anvendes til andre smartwatches.

En sikker base til dit smartwatch

I dag har mange smartwatches ikke en base, de sættes i, når de skal lades op. I stedet ligger de på natbordet eller på skrivebordet med risiko for, at det dyre men ofte også skrøbelige grej falder på gulvet og går i stykker.

Chestnut er en dock til smartwatches, som kan stå på nat- eller skrivebordet. Den er udformet, så den fungerer både til Pebble Time og Apple Watch.

Elegant og gennemtænkt design

Designet er holdt enkelt og geometrisk med en base støbt i aluminium, som sikrer en god stabilitet. Trædelen er bearbejdet med en CNC-fræser. Træsorterne er i første omgang eg og ahorn.

Den smarte indsats er lavet i silikone og kan skiftes alt efter, om man har et Apple Watch eller et Pebble Time. Kablet, der følger med smartwatchet, kan let og hurtigt monteres i adapteren. Herefter kan docken anvendes som ladestation.

Finansieret gennem Crowdfunding

Chestnut er ikke bare speciel pga. designet. Måden, som Chestnut er finansieret på, er også speciel. Chestnut er andet Kickstarter-projekt i samarbejde med Enveo. Første projekt var Acorn.

Det lykkedes ikke at nå finansieringsmålet på Kickstarter for Acorn. Men med erfaringerne fra Acorn i bagagen fik Enveo i samarbejde med Ideaal lavet en succesfuld Kickstarter-kampagne for Chestnut og fik skaffet den ønskede finansering til at sætte produktet i produktion.

Læs mere om vores erfaringer med crowdfunding her.

Videoer


Vil du vide mere?

Kontakt Thomas Broen på:

tb@ideaal.dk +45 28 51 97 85

Mere produktdesign

StructureExpert

StructureExpert er et helt nyt apparat fra Struers. Produktet er en nytænkning inden for mikroskoper til strukturverifikation. læs mere

Enveo Chestnut

Enveo Chestnut er en dock til Apple Watch og Pebble Time. Chestnut er designet, så den også vil kunne anvendes til andre smartwatches. Læs mere

Vikan Designmanual

Vikans nye designmanual sikrer, at Vikans fremtidige produkter alle følger én fælles designidentitet og konsistent holder et højt kvalitetsniveau. Læs mere

Vikan 20 Liter Spand

Med sine unikke funktioner distancerer Vikans nye opbevaringsspand sig markant fra konkurrerende produkter på markedet. Læs mere