fbpx

Struers Structure Expert

Nemt at bruge -
hurtig og pålidelig

På under 30 sekunder skal brugeren få et resultat og komme videre – så her er ikke tid til ekstra handlinger, låger, hængsler eller håndtag.

Styling

Produktets udseende og opbygning er baseret på anvendelse i driftsmiljøer af forskellig art. Udtrykket er derfor stylet som både professionelt og robust.

Konceptudvikling

Et af de vigtigste kriterier var de forskellige brugsscenarier, og den eksisterende produktopbygning.

Designlinje

Ideaal har lavet mange produkter for Struers derfor var det kun naturligt at StructureExpert også er en fortsættelse af den nye designlinje.

EXTRA1 - Struers - StrucureExpert - WEB

Nytænkende strukturverifikation

Struers har udarbejdet et nytænkende digitalt mikroskop til verifikation af materialestrukturer. Undervejs i udviklingsprocessen tog Struers kontakt til Ideaal for at få sat form på produktet.

Systematisk iterativ konceptudvikling

Ideaal leverede en række koncepter, hvor vi systematisk afprøvede forskellige former og konstruktionsprincipper med udgangspunkt i de krav, som Struers havde stillet til designet. Struers baserede deres efterfølgende konstruktionsarbejde på et af koncepterne.

Struers StructureExpert
A - Struers Structure expert - product in use

Alsidigt, brugervenligt og pålideligt system

Den færdige løsning har udseendemæssigt en visuel sammenhæng med Struers andre produkter. Apparatet gør op med traditionel og tidskrævende positionering og justering, hvilket gør brugerne i stand til at verificere en prøve på under 30 sekunder. StructureExpert er ligeledes brugervenligt designet, så man behøver minimal træning for at kunne betjene den.

Scroll to Top