fbpx

Enveo Chestnut

Crowdfunding, design og produktion

Enveo Chestnut har været ét af de produkter, hvor Ideaal har været med hele vejen – fra den spæde idé til produktet har stået på hylderne i butikken.

En sikker base til dit smartwatch

I dag har mange smartwatches ikke en base, de sættes i, når de skal lades op. I stedet ligger de på natbordet eller på skrivebordet med risiko for, at det dyre men ofte også skrøbelige grej falder på gulvet og går i stykker.

Chestnut er en dock til smartwatches, som kan stå på nat- eller skrivebordet. Den er udformet, så den fungerer både til Pebble Time og Apple Watch.

Elegant og gennemtænkt design

Designet er holdt enkelt og geometrisk med en base støbt i aluminium, som sikrer en god stabilitet. Trædelen er bearbejdet med en CNC-fræser. Træsorterne er i første omgang eg og ahorn.

Den smarte indsats er lavet i silikone og kan skiftes alt efter, om man har et Apple Watch eller et Pebble Time. Kablet, der følger med smartwatchet, kan let og hurtigt monteres i adapteren. Herefter kan docken anvendes som ladestation.

Finansieret gennem Crowdfunding

Chestnut er ikke bare speciel pga. designet. Måden, som Chestnut er finansieret på, er også speciel. Chestnut er andet Kickstarter-projekt i samarbejde med Enveo. Første projekt var Acorn.

Det lykkedes ikke at nå finansieringsmålet på Kickstarter for Acorn. Men med erfaringerne fra Acorn i bagagen fik Enveo i samarbejde med Ideaal lavet en succesfuld Kickstarter-kampagne for Chestnut og fik skaffet den ønskede finansering til at sætte produktet i produktion.

Læs mere om vores erfaringer med crowdfunding her.

Scroll to Top