fbpx

Enveo Chestnut

Crowdfunding, design og produktion

Enveo Chestnut har været ét af de produkter, hvor Ideaal har været med hele vejen – fra den spæde idé til produktet har stået på hylderne i butikken.

En sikker base til dit smartwatch

I dag har mange smartwatches ikke en base, de sættes i, når de skal lades op. I stedet ligger de på natbordet eller på skrivebordet med risiko for, at det dyre men ofte også skrøbelige grej falder på gulvet og går i stykker.

Chestnut er en dock til smartwatches, som kan stå på nat- eller skrivebordet. Den er udformet, så den fungerer både til Pebble Time og Apple Watch.

Elegant og gennemtænkt design

Designet er holdt enkelt og geometrisk med en base støbt i aluminium, som sikrer en god stabilitet. Trædelen er bearbejdet med en CNC-fræser. Træsorterne er i første omgang eg og ahorn.

Den smarte indsats er lavet i silikone og kan skiftes alt efter, om man har et Apple Watch eller et Pebble Time. Kablet, der følger med smartwatchet, kan let og hurtigt monteres i adapteren. Herefter kan docken anvendes som ladestation.

Finansieret gennem Crowdfunding

Chestnut er ikke bare speciel pga. designet. Måden, som Chestnut er finansieret på, er også speciel. Chestnut er andet Kickstarter-projekt i samarbejde med Enveo. Første projekt var Acorn.

Det lykkedes ikke at nå finansieringsmålet på Kickstarter for Acorn. Men med erfaringerne fra Acorn i bagagen fik Enveo i samarbejde med Ideaal lavet en succesfuld Kickstarter-kampagne for Chestnut og fik skaffet den ønskede finansering til at sætte produktet i produktion.

Læs mere om vores erfaringer med crowdfunding her.

Scroll til toppen

Hvorfor lave et

Designbrief

Designing the

right things

Designing the

things right

Udfyld kontaktformularen og få adgang til vores guide til at lave design briefs til produktudvikling.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at sende en mail til kontakt@ideaal.dk