fbpx

Fornyelsesråd – Få råd til fornyelse

At finde vej til nye markeder og nye kundegrupper, at udvikle nye produkter og services, som kunderne rent faktisk vil købe, og finde på nye og andre måder at være forskellig fra konkurrenterne er ingen let sag. Men det er nødvendigt, især i krisetider som disse.

Korte men effektive rådgivningsforløb, der sætter skub i væksten

I samarbejde med Erhvervs- og Byggestyrelsen og en række andre virksomheder, har vi udviklet et nyt tilbud om fornyelsesrådgivning, der skal ruste de mindre virksomheder bedre til at klare krisen og sætte skub i væksten. Læs pressemeddelelsen om Fornyelsesråd fra Erhvervs- og Byggestyrelsen.

Fornyelsesrådgivning afprøvet med succes

En række små og mellemstore virksomheder med meget forskellige udgangspunkter har gjort brug af vores fornyelsesrådgivning med rigtigt gode resultater. Læs mere om fornyelsesrådgivning her: www.fornyelsesråd.dk

Mulighed for medfinansering

Netop for at hjælpe mindre virksomheder gennem krisen, har Fornyelsesfonden stillet midler til rådighed, så du kan få tilskud på op til 50% af udgifterne til rådgivning.

Vil du vide mere?

Få mere information om Fornyelsesrådgivningen og jeres muligheder for at opnå medfinansiering. Kontakt Allan Bjerre på 28 57 46 38 eller ab@ideaal.dk. I kan desuden se en præsentation af forløbet i Aalborg den 24 november.

Tilmeld jer oplægget her

Scroll to Top