fbpx

Podio workshop hos Ideaal d. 14 april

Ideaal inviterer d. 14 april til Podio-workshop, hvor I lærer, hvordan Podio-platformen kan forbedre jeres daglige arbejde.

Podio er kort fortalt en online arbejdsplatform, som gør jer i stand til at udføre jeres arbejde bedre, nemmere og på jeres helt egen måde. Platformen giver dig og din virksomhed mulighed for at opbygge og forme din online arbejdsplads ved at kombinere hundredvis af apps med beskeder, opgaver, kalendere, rapportering, arbejdsrutiner, fildeling og kontakter.

Podio fjerner spredte og uorganiserede arbejdsrutiner ved at erstatte mange forskellige It-værktøjer med én samlet platform og et enkelt login. Hvis I vil vide mere om Podio, kan I afspille ovenstående videointroduktion eller besøge Podios hjemmeside

På workshoppen får I først en overordnet introduktion til Podio. Herefter lærer I, hvordan I på få minutter kan skabe et firma-space ved at bygge jeres egne apps eller bruge de mange eksisterende apps fra Podios App Store. Workshoppen tager tre timer og er helt gratis. I skal bare medbringe en bærbar computer, så vi kan hjælpe jer med at opbygge jeres eget firma-space.

Tid: Torsdag d. 14 april 2011, kl. 13-16
Sted: Ideaal, Gabriel Erhvervspark, Hjulmagervej 55, 9000 Aalborg

Scroll to Top