fbpx

Styling

Opgaven startede som et oplæg til et produktkoncept fra DTU Risø, som bare ville have skitseforslag til et produkt.

Konceptudvikling

Efter endt skitseprocess med mange ideer på bordet fik ideaal forklaret hvad industriel design kunne bruges til, og vi fik opgaven at designe en færdig gennemtænkt løsning til test og afprøvning af solceller.

Designlinje

Baseret på erfaringerne fra første projekt blev der designet en række produkter til produktion og test af solceller, og dermed lagt grundstenene til en designlinje der definerer brandet.

FOM Technologies

Identitetsskabende produktdesign

DTU Risø Campus har udviklet en platform til test af tyndfilmssolceller. Designet er starten på deres nye produktserie.

EXTRA2 - FOM - Solar Test Platform - WEB

Øget salgbarhed

Udseende betyder meget for et produkts salgbarhed – også for laboratorieudstyr. Selvom laboratorieudstyrets funktioner og pålidelighed er de vigtigste salgsparametre, er æstetikken stadig en væsentlig faktor. Er udseendet gennemtænkt, vil produktet også som helhed fremstå mere gennemtænkt og pålideligt. Derfor har vi gjort meget ud af både de overordnede linjer og de helt små detaljer på Solar Test Platform.

Starten på en designlinje

Solar Test Platform er starten på en række produkter fra DTU Risø Campus, som deler en række designelementer; simple former, en tyk aluminiumsskal og DTUs røde farve. Konsistensen i designet gør, at man fremover vil kunne genkende produkter, der kommer fra DTU. Har man gode erfaringer med ét DTU-produkt, vil et andet DTU-produkt i tilsvarende design automatiske have et indlejret kvalitetsstempel og en købsanbefaling.

EXTRA1 - FOM - Solar Test Platform - WEB
EXTRA3 - FOM - Solar Test Platform - WEB

Læs mere om produkterne

FOM Technologies markedsfører apparaterne på fomtechnologies.com

Scroll to Top