fbpx

Sky Watch

Kvalitet, bruger og funktion i centrum

Ideaal har designet den Ground Station, som kommunikerer med helikopteren og henter video ned, når helikopteren er i luften. Resultatet er en let, kompakt og meget robust enhed, som kan klare de krav, der stilles under ekstreme forhold.

Fortsættelse af eksisterende designlinje

Sky-Watch Ground Station sælges sammen med den tilhørende helikopter. For at skabe en klar visuel sammenhæng mellem de forskellige enheder, er der anvendt de samme gennemgående designelementer. Det er bl.a. de skrå kanter og de let kurvede overflader, som tilsammen giver enhederne deres stealth-udseende. Ideaal har ligeledes designet monteringsløsningen til kameraet på helikopteren.

Optimeret til produktion

Enheden sælges i et forholdsvist lavt styktal. Derfor er der sørget for, at konstruktionen indeholder meget få plastelementer, da produktionsopstarten på hver plastdel kræver høje opstartsomkostninger. Samtidig genbruges nogle af delene fra helikopteren. Ground Station kræver altså meget få produktionsværktøjer og har desuden en enkel geometri, som gør produktionsværktøjerne tilsvarende enkle og billige at fremstille.

Scroll to Top