fbpx

Sentia One

Finder mening i data gennem machine learning.

Sentia One er en sensor der kan bruges til at kortlægge adfærd, bevægelser og mønstre. Data analyseres direkte på enheden og omdannes til anonymiserede, anvendelige data.

Data til detail

Sentia One er en sensor der ved hjælp af machine learning og kunstig intelligens kan registrere og analysere trafik, personer og bevægelse. For eksempel gør sensoren det muligt at analysere, hvordan folk bevæger sig gennem en butik, hvilke tilbud der får folk til at stoppe op, hvor der er flaskehalse og lignende. Alt sammen data, der kan være med til at gøre for eksempel en butik mere effektiv.

 

Trafikdata

Hvis vi bevæger os udenfor vil Sentia One kunne anvendes til trafikanalyse med genkendelse af cyklister, motorcykler, lastbiler, biler, biltyper, bilmærker eller farver. På samme tid vil man kunne registrere hastighed, acceleration, opbremsninger, retning osv. Med andre ord, vil man få mulighed for at få et unikt indblik i trafik og bevægelsesmønstre.

On-device analyse

I praksis er sensoren baseret på kamerateknologi, men der kommer ikke nogen billeder ud af enheden. I stedet analyseres billederne fra de to kameraer direkte på enheden og informationerne laves om til forståelige data. Det gør at forbrugerne bliver beskyttet, i langt højere grad end tidligere.

Frem for at der er en person der skal analysere videomateriale, så gøres dette ved hjælp af machine learning. Derefter præsenteres data for brugeren på en let og overskuelig måde.

Sentia One er designet til at kunne anvendes udendørs såvel som indendørs og indeholder en kraftig computer. Derfor er varmeudviklingen også tænkt ind i designet, hvilket er grunden til at der er så store overflader på produktet, hvilket bidrager til at varmen kan ledes væk fra elektronikken via passiv køling.

Minicomputer

Sentia One er i princippet en computerenhed med sit eget motherboard og styring af kamerasensorer og ventilation. Enheden er konstrueret så man kan skifte kameraer efter behov – f.eks. fra en vidvinkel linse til en zoom linse eller et infrarødt kamera hvis der er svage lysforhold.

ELEKTRONIK
PRODUKT

Har du, ligesom Sentia, en teknologi eller et produkt som skal bringes fra idé til færdigt produkt?

… for en snak om, hvordan vi kan hjælpe med at gøre din idé til virkelighed

Scroll to Top