fbpx

HotWok afsætningsbord

Alle projekter starter med en idé

Kunne det ikke være smart hvis man kunne bruge den der trælse gasflaske til grillen som en slags afsætningsbord?

Praktisk, kompakt bord

Det var idéen som Hot Wok kom til Ideaal med. De havde allerede tænkt en masse tanker om, hvordan man kunne gå til opgaven, men de manglede en partner som kunne føre dem i mål med at konkretisere ideen og hjælpe med at producere et konkret produkt. Det satte opfindertankerne igang og efter både brugeranalyser og markedsresearch inden for grill og camping segmentet, kom vi frem til en løsning.

Hot Wok sælger produkter relateret til udendørs madlavning og generelt madlavning i wok.

Hvad skal man bruge det til?

For at finde frem til essensen af, hvad bordet skulle kunne, blev der lavet en del brugerresearch og undersøgelser af, hvad brugere ville ønske de kunne bruge sådan et bord til. Der er jo mange ting i spil når man griller. Madvarer, tilbehør, drikkevarer, skåle, krydderier, griltænger osv.  I denne sammenhænge var det vigtigt at bordet var fleksibelt og kunne bruges til mange forskellige ting.

En enkel løsning

Løsningen som vi fandt frem til, indebar at man ikke behøvede at montere noget på selve gasflasken. Og markedsresearchen sagde at de lette kompositgasflasker vandt mere og mere indpas på både det danske og det internationale marked, mens de større og mere uhåndterbare metalgasflasker langsomt udfases.

Derfor lavede vi en løsning som kunne monteres på håndtaget af en gasflaske, uden at gå på kompromis med stabiliteten. Heldigvis er gasflasker meget standardiserede når det kommer til stykket, og derfor kunne vi sætte vores lid til at håndtagene vil være ens på de fleste kompositgasflasker. Og hvis gasflaskerne i fremtiden skulle skifte til en anden standard er bordet lavet på en måde, sådan at det blot er adapteren der sidder på håndtaget der vil skulle skiftes ud, og ikke hele produktet.

Se produktet på HotWoks hjemmeside.

Brugsscenarier

Produktet er tiltænkt alle der anvender gasflasker til grill og madlavning. En stor del af dette segment består også af campister. Derfor var elementer som størrelse og vægt også afgørende faktorer i designet af produktet.

For at optage så lidt plads som muligt når produktet ikke er i brug, kan de skilles ad og samles bag på bordpladen, så hele produktet faktisk ikke fylder meget mere end et stort spækbræt.

Så kan det let gemmes i autocamperen eller på terrassen.

Prototyper og modeller

En anden vigtig faktor i designet er stabilitet. Produktet skal helst ikke velte når det er i anvendelse eller når det blæser. Derfor er bordet også dimensioneret efter at være så stabilt som muligt når det monteres på en gasflaske og på samme tid har en højde der gør det behageligt at anvende som afstillingsbord – På samme tid er bordpladen lavet så stor som muligt, med tanke på at den skal være stabil når den står på en helt tom gasflaske.

Det er afprøvet helt lavpraktisk undervejs i processen ved brug af prototyper og modeller.

Bordpladen er ligeledes designet på en måde hvor der kan indtænkes fremtidige produkter som man kan montere på kanten og klikke fast.

Produktvarianter og tilbehør

Produktet er designet på en måde, hvor Hot Wok senere kan udvide produktets anvendelse gennem tilbehørsprodukter, som f.eks. kopholdere, krydderihylde, bestikholdere, skærebræt, affaldsposeholder osv.

Har du, ligesom HotWok, en idé til et produkt?

… for en snak om, hvordan vi kan hjælpe med at gøre din idé til virkelighed

Scroll to Top