fbpx
Headline

Statement

Normal text

UDFORSK
UDFORSK
UDFORSK
UDFORSK
UDFORSK
UDFORSK
UDFORSK
UDFORSK
UDFORSK
UDFORSK
UDFORSK
UDFORSK
UDFORSK
Previous slide
Next slide

+300

Designprojekter gennemført

15 års

Erfaring med industrielt design

Driven by curiosity

Her kan jeg indsætte noget interessant tekst - uden punktum

Ideaal er en designvirksomhed som laver produkter drevet af nysgerrighed og mumletekst. Og dette er noget business ipsum. Og nu sjal jeg bare have noget fyldtekst ind så jeg kan se hvor meget det fylder når jeg skriver noget. Jeg tror jeg skal have ca 4 linjers tekst eller 5… Og så med noget luft i min tile.

Section header

Always padding-top: 80px padding-bottom: 30px

Driven by curiosity

Her kan jeg indsætte noget interessant tekst - uden punktum

Ideaal er en designvirksomhed som laver produkter drevet af nysgerrighed og mumletekst. Og dette er noget business ipsum. Og nu sjal jeg bare have noget fyldtekst ind så jeg kan se hvor meget det fylder når jeg skriver noget. Jeg tror jeg skal have ca 4 linjers tekst eller 5… Og så med noget luft i min tile.

Driven by curiosity

Her kan jeg indsætte noget interessant tekst - uden punktum

Ideaal er en designvirksomhed som laver produkter drevet af nysgerrighed og mumletekst. Og dette er noget business ipsum. Og nu sjal jeg bare have noget fyldtekst ind så jeg kan se hvor meget det fylder når jeg skriver noget. Jeg tror jeg skal have ca 4 linjers tekst eller 5… Og så med noget luft i min tile.

UDFORSK
UDFORSK
UDFORSK
UDFORSK
UDFORSK
UDFORSK
UDFORSK
UDFORSK
UDFORSK
UDFORSK
UDFORSK
UDFORSK
UDFORSK
Previous slide
Next slide

+300

Designprojekter gennemført

15 års

Erfaring med industrielt design

UDFORSK
UDFORSK
UDFORSK
UDFORSK
UDFORSK
UDFORSK
UDFORSK
UDFORSK
UDFORSK
UDFORSK
UDFORSK
UDFORSK
UDFORSK
Previous slide
Next slide

Ideaal er en designvirksomhed som laver produkter drevet af nysgerrighed og mumletekst. Og dette er noget business ipsum. Og nu sjal jeg bare have noget fyldtekst ind så jeg kan se hvor meget det fylder når jeg skriver noget. Jeg tror jeg skal have ca 4 linjers tekst eller 5… Og så med noget luft i min tile.

+300

Designprojekter gennemført

15 års

Erfaring med industrielt design

Driven by curiosity

Her kan jeg indsætte noget interessant tekst - uden punktum

UDFORSK
UDFORSK
UDFORSK
UDFORSK
UDFORSK
UDFORSK
UDFORSK
UDFORSK
UDFORSK
UDFORSK
UDFORSK
UDFORSK
UDFORSK
Previous slide
Next slide
Driven by curiosity

Her kan jeg indsætte noget interessant tekst - uden punktum

Ideaal er en designvirksomhed som laver produkter drevet af nysgerrighed og mumletekst. Og dette er noget business ipsum. Og nu sjal jeg bare have noget fyldtekst ind så jeg kan se hvor meget det fylder når jeg skriver noget. Jeg tror jeg skal have ca 4 linjers tekst eller 5… Og så med noget luft i min tile.

+300

Designprojekter gennemført

15 års

Erfaring inden for industrielt design

Driven by curiosity

Her kan jeg indsætte noget interessant tekst - uden punktum

Ideaal er en designvirksomhed som laver produkter drevet af nysgerrighed og mumletekst. Og dette er noget business ipsum. Og nu sjal jeg bare have noget fyldtekst ind så jeg kan se hvor meget det fylder når jeg skriver noget. Jeg tror jeg skal have ca 4 linjers tekst eller 5… Og så med noget luft i min tile.

Categories

 • Consumer Electronics
 • Professional tools and equipment
 • Home, living and lighting

+350

Designprojekter gennemført

+100

Kunder

15 års

Erfaring med industrielt design

Projekter (Udvalgte)

Portfolio - standard setup

Projekter (Udvalgte)

Loop Grid på udvalgte Portfolio Items

Visuals-Thumbnail
hotwok-bordskaaner-1000x1000
IceBreaker-Pop-Exploded
Featured_Addasound - Nature10 - SQ
Featured_Addasound - Crystal 2800 - 05
Featured_thumbnail_clean_tv-room_music
FEATURED - Ideaal - DockSpeak - WEB
FEATURED - ILVA - Slider - WEB
Featured_Bucket_07
FEATURED2 - MyDefence - Wingman - WEB
FEATURED - Struers - StrucureExpert - WEB
FEATURED - Enveo - Chestnut - WEB

Projekter (Alle)

Industrielt Design

Visuals-Thumbnail
hotwok-bordskaaner-1000x1000
IceBreaker-Pop-Exploded
Featured_Addasound - Nature10 - SQ
Featured_Addasound - Crystal 2800 - 05
Featured_thumbnail_clean_tv-room_music
FEATURED - Ideaal - DockSpeak - WEB
FEATURED - ILVA - Slider - WEB
Featured_Bucket_07
FEATURED2 - MyDefence - Wingman - WEB
FEATURED - Struers - StrucureExpert - WEB
FEATURED - Enveo - Chestnut - WEB
FEATURED - Vikan - 20 L Spand - WEB
FEATURED - Struers - LaboSystem - WEB
FEATURED1 - Hydrema - MX14 - WEB
FEATURED - Enveo - Acorn - WEB
FEATURED - Struers - Lavamin - WEB
FEATURED - Addasound - Pilot - WEB
FEATURED - SkyWatch - Camera Mount - WEB
FEATURED - FOM - Mini Roll Coater - WEB
Featured_Sekoia på BKH
FEATURED - SkyWatch - Ground Station - WEB
FEATURED - FOM - Solar Test Platform - WEB 2

Resourcer

Industrielt Design

Services

Industrielt Design

Design brief

Designing the right things before designing them right

Det har altafgørende betydning at komme godt fra start i alle designprojekter. Vi starter altid med at lave et designbrief som det første i alle projekter. Det handler om at lave et godt fundament for projektet. Hvorfor overhovedet gå igang med at lave et nyt produkt? Hvilket marked og hvilke brugere skal vi designe til? Hvad er forretningspotentialet? Hvad skal der til for at komme i mål?

Dét og meget mere bliver defineret i designbriefet. 

Selv hvis du ikke går videre med at få lavet designet ved Ideaal kan du anvende designbriefet til fremtidige projekter – også hvis andre designere skal arbejde på det.

Design review

Analyse af et eksisterende produkt

Oftest starter man ikke et nyt designprojekt uden at der i forvejen findes lignende produkter. Med et design review tager vi udgangspunkt i et eksisterende produkt. Det kan være jeres eget eller en konkurrents. Målet er at blive klogere. At identificere udfordringer og muligheder som gemmer sig i produkterne og deres konstruktion. Hvorfor opfinde den dybe tallerken.

Fra 12.000

ex. moms pr analyse

Visualiseringer

Professionelle 3D visualiseringer og animationer

Visualiseringer er computergenererede billeder af objekter og miljøer. Vi laver dem i et virtuelt fotostudie, hvor vi har 100% kontrol over omgivelser, lys og materialer.

Fra 8.000

ex. moms pr produkt

Slides-Designbrief
Visuals-Thumbnail
pexels-photo-323645
Enveo Acorn Smartwatch Dock
Struers Lavamin
IFA Fair 2015

Designbriefet som projektgrundlag

Introduktion til designbriefet - det essentielle grundlag for at udvikle nye produkter og planlægge designprocessen.

3D visualiseringer

3D visualiseringer og modeller og hvordan vi bruger dem som en integreret del af vores designproces.

Hvad Koster Design

Hvad koster det egentlig at komme fra ide til færdigt produkt? Og hvor stor en del udgør omkostningerne til design i den proces?
Enveo Acorn Smartwatch Dock

Succes med dansk Kickstarter-projekt

Struers Lavamin

Struers Lavamin nomineret til DI’s produktpris 2015

IFA Fair 2015

IFA 2015 – Dem man husker

Tools and Resources

Jeg bruger mange værktøjer.
Det kan du også spare lidt penge på.

 • Notion
 • Perplexity
 • ChatGPT
 • Midjourney
 • The Print Space
 • Grammarly
 • Vizcom.ai
 • Krea.ai
 • Simply.com
 • Timeular
 • DayOne
 • Og meget andet
Scroll to Top